تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک ابتدا ماراباعنوان منجی موعود وبه آدرسmonjimood.loxblog.com لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
آمار
وب سایت:
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 155
بازدید ماه : 1975
بازدید کل : 111355
تعداد مطالب : 1360
تعداد نظرات : 19
تعداد آنلاین : 1
به گزارش پایگاه اینترنتی بسیج، بازوان علمی بسیج در حوزههای مختلف ارتباطی تنگاتنگ با نخبگان علمی هر استان دارند و با شناسایی آنها زمینه را برای پیشرفت و بالفعل کردن تواناییهای بالقوهشان مهیا میکنند.
به گزارش «جوان»، بسیج به دلیل ساختار مردمیاش ارتباط نزدیکی با قشرهای مختلف کشور دارد و هر شخص از هر جایی اگر طرح مناسبی برای پیشرفت علمی کشور داشته باشد را مورد حمایت خود قرار خواهد داد. ساختار ساده و به دور از سیستم خستهکننده اداری با آغوش باز پذیرای مخترعان و نخبگان است. مخترعان جوان در آغاز راهشان و برای ادامه طرحهایی که در ذهن دارند به همین حمایتها نیاز دارند و اگر چنین اقداماتی نباشد آنها دلسرد خواهند شد.
کاوه رحمانی فرح که از سال 87 با بسیج جامعه علمی ارتباط دارد چندین ایده نویی را برای راهاندازی خط تولید در سر دارد و امیدوار به حمایت سازمانهایی مثل بسیج است. او در رابطه با نقش بسیج در حمایت از نخبگان به «جوان» میگوید:«زمانی که بنیاد نخبگان تازه راهاندازی شده بود و دانشگاهها درگیر مسائل خودشان بودند، بسیج جامعه علمی خیلی چابک و بدون حاشیه از من حمایت میکرد و انگیزههایی که به من میداد برای ادامه کارم خیلی مهم بود. از طریق بسیج جامعه علمی در چندین جشنواره برگزیده شدم و این طرح را به مراکز مختلفی معرفی کردند. بسیج در فعالیتهای علمی خیلی درگیر بوروکراسی اداری نیست.»
در کنار رحمانیفرح نخبگان دیگری هم هستند که در تعاملشان با سازمان بسیج به نتایج خوبی رسیدهاند. تعامل سازنده بسیج با افراد ایدهپرداز و دارای ایده باعث به ثمر رسیدن این ایدهها در بسیاری از زمینهها شده است.
آرش فرهوشی دانشجوی فعال مهندسی برق ایران که لولههای نوری را به ثبت رسانده درباره همکاری علمیاش با بسیج میگوید: «بهترین جایی که از نخبگان حمایت میکند بسیج جامع علمی است. وقتی یک مخترع جوان، به جاهایی مثل پارکهای علم و فناوری رجوع میکند و ایدهاش را تأیید میکنند به او وام میدهند و در اصل بدهکارش میکنند. شخص پس از چند ماه باید شروع به پرداخت قسطهای وامش کند. ایده را نمیتوان خیلی سریع برای اختراع فروخت. بسیج علمی در این زمینه یک کار خیلی خوب انجام داده و اگر میبیند طرحی خوب است به شخص کمک بلاعوض میکنند. از هر 300 طرح یک طرح خوب است و میتواند فروش داشته باشد. بسیج علمی بچهها را بدهکار نمیکند و به آنها کمک بلاعوض میکند. همچنین ارتباطات خوبی با دولت و سازمانهای مختلف دارد و میتواند معرف مخترعان باشد. روندی که بسیج علمی طی میکند خیلی خوب است و اگر مقداری کارشان علمیتر و تخصصیتر شود عالی میشود. بحث حمایتی بسیج علمی واقعاً حمایتی بوده است. وقتی به مخترع جوان 20 ساله 5 میلیون تومان وام داده شود میتواند ایدهاش را نهایی کند. با نهایی شدن ایده و ساخت دستگاه حالا باید برای ثبت و معرفیاش تلاش کند.»
اگر سازمان بسیج همانگونه که مخترعان اذعان کردند برنامههای حمایتیاش را ادامه دهد، رشد علمی کشور که متوقف شده باز هم جان میگیرد و ما شاهد شکوفایی علمی کشور خواهیم بود. پرورش جوانانی که تشنه آموختن و یادگیری هستند و پاسخدادن به نیازهای علمیشان مهمترین کاری است که بسیج در حوزه علمآموزی و دانش باید انجام دهد. حمایتهای مادی و معنوی نه تنها احساس مهم بودن را در جوان نخبه تقویت میکند و اعتماد به نفس او را برای انجام کار بالا میبرد بلکه ذهنش را از دغدغههای دیگر دور میکند تا او با ذهنی باز به کاری که انجام میدهد، فکر کند. همچنین حمایت از شرکتهای دانشبنیان که با نخبگان ارتباط دارند اقدام مهم دیگری در جهت بومیسازی علم و دانش در کشور است. با اندکی توجه به قشر نخبگان بسیاری از نیازهای کشور رفع میشود و دیگر نیازی به کشورهای بیگانه نخواهیم داشت. درست همانند همان اتفاقی که برای سازمان انرژی اتمی افتاد و با بومیسازی دانش و با تلاش و توجه به آن، ما با اتکا به دانش داخلی و بدون کمک دیگران به اهدافمان در حوزه اتمی رسیدیم.
منبع: جوان آنلاین
نظرات شما عزیزان:
![]() |